• Merre tovább?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Elhízással kapcsolatos problémáim 9 1/2 évesen kezdődtek, amikor megjött a menstruációm! Utána folyamatosan híztam, combra és hasra, szőrösödés kezdődött a tokámon  és a melleimen, ingerlékeny lettem, a hátamon zsírpúp jelent meg, stírák, az arcomat kivéve mindenhol kifejezetten száraz a bőröm, mellette magas a vérnyomásom és megjelent a cukor is! Voltam endokrinológiai szakrendelésen, és nőgyógyásznál is, ahol kiderült, hogy minden értékem a normális tartományban van, és valószínű hogy genetikai a problémám! Szeretném megtudni ezek után merre léphetnék tovább, hiszen így egy normális párkapcsolatot sem tudok folytatni!

        Válaszát köszönöm:

        Csirik

        WEBBeteg szakértő válasza a hízás, szőrösödés témában

        Kedves kérdező!
         
        Nem tudom mindenre kiterjedt-e kivizsgálása, de ha ezek a panaszok ennyire fokozódnak, erdemes lenne újra felkeresnie nőgyógyászati endokrin szakrendelést. A leírtak alapján önnek lehet PCOS szinrómája, de elképzelhető valamely ritkább, mellékvese kéreg működés zavar is.
         

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-28 18:22:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: