• Túlérzékenység?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/Úr! Szeptember óta szorongásos panaszok miatt Anafranilt, Rexetint szedek. Jó étvágyam mellett csökken a súlyom, erős hajhullás mutatkozik. Hátamon, mellkasomon, nyakamon fokozott acneképződés látható, amely időnként viszket és fáj. Lehet valamelyik gyógyszer mellékhatása? Abban kérném a segítségüket,hogyha valamilyen hormonprobléma esetlegesen felmerülne, milyen orvoshoz kellene fordulnom?Erős allergia is lett diagnosztizálva nálam, de hogy mire , az nem teljesen egyértelmű. Segítségüket előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a aknék témában

         

        Kedves Kérdező!

        Nem hiszem, hogy gyógyszerallergia okozza a tüneteket, valószínűbb az, hogy a hangulatzavar, a testsúlycsökkenés és a hajhullás pedig pajzsmirigybetegség tünete. Forduljon endokrinológushoz.

        Üdvözlettel,
        Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-04 22:34:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó