• Gyermekem megnyugtatása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ,én abban szeretném a segítségét kérni hogy van egy 10 éves kisfiam fitymaszűkülettel született amit 3 éves korában műtöttek meg.Akkor sem nőtt nekiés a műtét után sem.Azt mondta a gyermek orvos ne aggódjunk majd megindul.De a gyerekem valamelyik nap is odaált elém és megkérdezte hogy az övé miért nem nől miért olyan kicsi mint a kibbabáké. Elvigyem-e urológiára vagy hová vigyem hogy megnyugodjunk mi is és ő is hogy teljes életet élhet ha majd felnőtté válik.Segítségüket előre is megköszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Kedves anyuka!
         
         
        A férfiak penismérete egyénenként nagyon különbözik. Amikor még nem indult meg a serdülés a penis sem kezd el nőni. Ha a gyermeke túlsúlyos, a penis nagy része eltűnik a zsírszövet alatt. Ha a herék a helyükön vannak, aggodalomra nincs oka, várhatóan a serdülés megindulásával elkezd nőni ez is. Ebben az életkorban az átlagos penisméret a szeméremcsonttól mérve kb.6 cm.
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-26 17:03:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 12:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: