• Pajzsmirigyműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr!

        Segítséget szeretnék kérni:2009. január 10-én kezdtem el szedni a Letrox 50 gyógyszernek a félét 25mg és egy hét után kell felemelni az adagot 50mg-ra.Amikor beveszem a gyógyszert utána, mintha lassulna belülről a szervezetem , de napközben erős fejfájás , és hányinger jelentkezik. Azt szeretném tudni, hogy ez   így normális , várjak még türelemmel, míg megszokja a  szervezetem  vagy már szólnom kellene a kezelőorvosmnak?

        Segítségüket előre is köszönöm!Gabi

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves kérdező!
         
        Szóljon a kezelőorvosának. Ha jól van az adag megválasztva, nem kellene panasznak lennie.
        A Letrox nem lassítja a szervezetét, sőt ellenkező hatása van.
         

         Dr. Fáklya Mónika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-15 19:05:40; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: