• Gombóc...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nő! néhány napja vetem észre hogy amikor nyelek olyan mintha gombóc lenne a torkomban. Nagyon kellemetlen és nemtudom mi lehet az oka? Szervi vagy idegi eredetű a problémám? válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gombócérzés témában

        Kedves Kérdező!

        Gombócérzést a torokban  többféle betegség és állapot is okozhat pl.  refluxbetegség, mandulagyulladás, pajzsmirigybetegség, pánikszindróma, szorongás stb. Ha a panaszok nem múlnak, keresse fel a háziorvosát, aki a vizsgálatával és a laboreredmények birtokában már közelebb juthat a pontos diagnózishoz.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-07 09:06:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 14:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: