• Mi van velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mostanában fáradt vagyok ,sokszor a kelleténél jobban fázom ,nem kivánom a sexet.látásom is romlott.vérem világosabb lett éshigabb ill.lassabban ál el ha megvágom magam.alig eszem mégis felszedtem magamra 10kg-ot a hasam közepére.

        WEBBeteg szakértő válasza a fáradtság témában

        Tisztelt Kérdező!

        A panaszait okozhatja vitaminhiány, egészségtelen életmód, kevés mozgás, szemészeti, és endokrin betegség (pajzsmirigy, cukorbetegség) is. De ahhoz, hogy biztosabbat lehessen mondani vizsgálatra lenne szükség ( fizikális- és  laborvizsgálat, korábbi betegségek ismerete). Háziorvosát keresse fel, aki ismeri Önt, és ha szükséges megfelelő szakorvoshoz irányítja.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-01-01 19:07:19; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: