• Fejlődési visszamaradás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        9 éves fiú gyermekem nemi szerve feltűnően kicsi.2 éves korában átesett egy mirigylázon aztán sérvműtéten.Azóta jó egészségi állapotban van.Viszont péniszmérete egy újszülöttének felel meg.Önök szerint mi lehet a probléma?

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Kedves kérdező!
         
        Az emberek penismérete jelentősen különbözhet egymástól. Ez genetikai adottság. Pontos mérés után gyermekendokrinológiai szakrendelésen meg tudják azt mondani, hogy az ön gyermeke e tekintetben kívül esik-e a normál tartományon.
        Ha gyermeke túlsúlyos a penis kicsinek tűnhet, de a valódi mérete megfelelő lehet, hisz zsírba ágyazódik. Remélhetőleg a herék a helyükön vannak, ebben az esetben nagy gond nem valószínű.

        Dr. Fáklya Mónika endokrinológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-25 11:20:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: