• L-Thyroxin 50

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az orvosom pajzsmirigy alulműködés miatt L-Thyroxin 50-et írt föl,napi fél tablettát. Elfelejtettem megkérdezni hogy ez a gyógyszer hogyan befolyásolja a fogamzásgátló tabletta hatását(Lindinett 30-at szedek).Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy alulműködés, fogamzásgátlás témában

        Kedves Hölgyem!

        Az L-Thyroxinnal csupán a szervezetben egyébként is meglévő hormon kiesését pótoljuk - sem elvben sem a gyakorlatban nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását.

        Tisztelettel:

        Dr. Balogh Imre endokrinológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-11 10:47:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 19., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: