• Még mindig van tejem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődni szeretnék, hogy 3 éves a kislányom, szeretnénk még családot, a hormon vizs. eredményében a prolactin szintem 7,77 a progesteronom 0,60. Érdeklődni szeretnék, hogy a bromocripin 0,25-ös szedése este 1/2 tbl. tényleg segít, hogy könnyebben teherbe essek? Illetve a ciklus 11. napjától javasolta a doki az utrogestan szedését abból pedig napi 1-et. Ez így tényleg jó? Mivel korábban a kislányom óta is volt már 2 habitualis vetélésem, vagy esetleg mást tudna javasolni? Várom válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Kérdező!

        A prolactin szintje szerintem normális, bár nem írta le, milyen referencia értéket adott meg a labor. Ha az élettani, akkor a bromocriptint felesleges szednie. Az utrogestan viszont segíthet, tekintettel az előzményi vetélésekre.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-26 22:32:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó