• Szőrnövekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Az egész testemen (főleg lábamon)erős és fekete szörnövekedést tapasztalok. Hetente kétszer kell epilálnom, ami szerintem sok. Szeretném kivizsgáltatnom magam, hogy mitől van ez a szőrnövekedés, mert nem hiszem hogy ez normális. Az arcomon is kezd egyre sötétebb szőrszálak megjelenni. Mivel 26 éves vagyok ezt még túl korainak tartom. Kérem adjon tanácsot, hogy hol lehet ezt kivizsgáltatni, mely szakrendelésen kell kezdenem, illetve milyen vizsgálatokat végeznek majd ezzel kapcsolatban. Illetve hogy van-e a problémámra megoldás, amellyel lassítható a szörnövekedés. Válaszát köszönöm! Üdvözlettel: Missy

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves kérdező!
         
        Nőkön a test elülső középvonalában megjelenő erőteljes szőrnövekedés kóros. Kivizsgálását endokrinológiai szakrendelésen végzik. Vérvételekre és esetleg képalkotó vizsgálatokra számíthat. A diagnózis függvényében kap majd kezelést.
         

        Dr. Fáklya Mónika endokrinológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-11-10 16:17:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: