• Cukor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő /Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi cukorterheléses véreredmény, illetve a felsorolt tünetek jelentenek-e valamilyen cukorbetegséget. 26 éves sportoló, nem dohányzó, és egészségére, táplálkozására figyelő lány vagyok. -éhgyomri vércukor: 4.0 mmol/l -terheléses 30': 6.1 mmol/l -terheléses 60': 6.2 mmol/l -terheléses 90': 4.8 mmol/l -terheléses 120': 3.0 mmol/l -tüneteim: szédülés, étvágy szabálytalan váltakozása, többször kerültem ájulásközeli állpotba is, fokozott szomjúság és vizeletürítés, ingerlékenységi illetve dührohamok, és rendkívül alacsony a vérnyomásom. Válaszát előre is nagyon köszönöm! Dr. Elekes Petra

        WEBBeteg szakértő válasza a cukorbetegség témában

        Kedves kérdező!
         
        Ezek az eredmények teljesen normálisak. Máshol kell keresni panaszai okát.
         

        Dr. Fáklya Mónika endokrinológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-22 10:11:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 07:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: