• Hormon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elég régóta nem tudom kipihenni magamat, az elalvás is nehezen megy néha. Ha délután lefekszem pihenni, utána még fáradtabbnak érzem magam. Minden reggel úgy ébredek fel, hogy úgy érzem magam mint akit agyonvertek éjszaka. Ha délután alszom, rosszabb felébredni mint reggel, és hajnali 2-3 óráig el sem tudok akkor aludni. Elég fiatal vagyok még, 18 éves. A hajam is nagyon hullik, már körülbelül az 1/3-a hiányzik. Fénytelen, kezelhetetlen, itt ott hullámos, néhol egyenes, a töve zsíros, a vége száraz és rossz tapintású akármit csinálok vele. Mindenféle sampont és balzsamot próbáltam már. Hőemelkedésem is sokszor van. Régen 80 kg voltam, lefogytam 53 kilóra, azt sokáig tartottam és most megint feljebb ment kb. 4 kg-t. Az idegrendszerem is meg van viselve. Mit mondana? Mit tegyek? Már nem nagyon bírom. Előre is köszönöm! Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt Kérdező!

        Egy belgyógyászati-endokrinológiai kivizsgálásra lenne szüksége. A jelentős hajhullás és fogyás, valamint a gyakori hőemelkedések ezt külön-külön is indokolttá tennék. A tünetek mögött állhat pajzsmirigybetegség, vitaminhiány, vérszegénység, de lehetnek  a panaszai  egyéb betegségek részjelenségei is.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-19 23:43:04; Megválaszolva: 2011. augusztus 10., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: