• Szőrősödés kisgyermeknél!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kislányom 1,5 éves. 1 éves kora óta feltünően erősen megerősődött a szörzet a vállán és a hátán. (2-3 cm, vastag, sűrű) Háziorvosunk szerint ez alkati dolog. Csak a probléma az, hogy a családban ez nem jellemző, főleg nem ilyen mértékben. Ez normálisnak mondható? Utalhat ez valamimilyen betegésgre? Előre is köszönöm a segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a szőrösödés témában

        Kedves kérdező!
         
        Lehet alkati dolog is, de gyermekendokrinológusnak érdemes lenne megmutatni a gyermeket, aki szükség esetén a fizikális vizsgálatok elvégzése után hormonszintek mérésére vesz vért.

        Dr. Fáklya Mónika gyermekgyógyász-endokrinológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-09 08:19:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: