• Nagy verejtékezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az utobbi 1 héten tapasztalom hogy nagyon izzadok szabályossan folyik rólam a viz és ha alszok arra ébredek hogy vizes a párna elég pörén öltözködök és alszók is ! Ez mitöl lehet nekem ? A Feleségem is azt mondja hogy valami nem jó ! Válaszát elöre is köszönöm !jani65

        WEBBeteg szakértő válasza a izzadás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Az egész testre kiterjedő túlzott izzadás hátterében többféle állapot vagy betegség állhat: szorongás, idegi megterhelés, láz, pajzsmirigy túlműködés, cukorbetegség, de krónikus fertőzés (pl.TBC) vagy   vérképzőszervi daganat (limfóma) is stb. Lehet, hogy izzadása hátterében banális ok áll, de egy belgyógyászati kivizsgálásra mindenképp el kellene mennie, hogy a súlyosabb kórállapotokat kizárják.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-10-09 14:26:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: