• Aktil Duo-Meforal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Terheléses cukor-inzulin és pajgymirigy vérvételre kellene mennem, de most meg vagyok fázva. A kérdésem az lenne, hogy befolyásolhatja-e az eredményt negatív irányban? Ezen kérdésem már nem aktuális, háziorvoshoz fordultam, ő tanácsolta, hogy hanyagoljam most egyenlőre a vérvételt. Bakteriális torok gyull. állapított meg, így felírta az aktil duo antibiotikumot, közben szedem a meforal tabblettát IR rezisztenciára. A h.orvosnak elfelejtettem mondani, hogy meforalt szedek és nem-e lehet valami probléma a két gyógyszer kölcsönhatásából, ez lenne a kérdésem. Köszönettel: obrizo

        WEBBeteg szakértő válasza a vérvétel témában

        Tisztelt Kérdező!

        A háziorvosa biztosan ismeri és regisztrálja  az Ön gyógyszereit, ezért az Ön háziorvosa. De a két készítmény együtt alkalmazása nem ellenjavallt. 

        Dr. Jóna Angelika

        Korábbi kérdésére endokrinológus válasza:

        Tisztelt Kérdező!

        Amennyiben láza nincs, nyugodtan menjen el a vizsgálatra.Bár a pajzsmirigyhormon eredményt ez sem befolyásolja, a cukorterhelés eredményét esetleg módosíthatná a lázas betegség.

        Dr. Fáklya Mónika endokrinológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-09-25 10:39:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 14:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: