• Pajzsmirigy 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Milyen következményekkel járhat, ha csak később kezdem el a gyógyszerezést egyrészt október közepére kaptam időpontot, másrészt nem érzem magam betegnek, hogy gyógyítani kelljen.

        WEBBeteg szakértő válasza a pajzsmirigy túlműködés témában

        Kedves kérdező!
         
        Amikor az időpontot kérte, az orvos valószínűleg nem ismerte a leleteit. Kérem hívja fel közvetlenül a rendelőben az orvost és beszéljen vele, de kérhet segítséget ebben a háziorvosától is. Biztos vagyok benne, hogy hamar fogja fogadni. Október túl messze van ehhez a betegséghez.
        A pajzsmirigy túlműködés a szervezetet nagyon megterhelheti, súlyos következményei is lehetnek. Fogyás,izzadékonyság, fáradékonyság, szapora szívműködés, magasabb vérnyomás tünetei jelentkeznek és ezek súlyosbodhatnak.

        Üdvözlettel: Dr. Fáklya Mónika endokrinológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-15 16:12:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 07:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: