• Megfelelő-e a TSH értékem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy a háziorvosom rendszeresen küldene laborba illetve különféle vizsgálatokra. A TSH értékem véleménye szerint nem megfelelő. Évek óta szedek Nebilet 2,5 g tablettát és Panangin Fortét, a gyerekkoromban diagnosztizált Mitralis Prolapsus miatt. Az orvosi tájékoztatás szerint,a TSH értékét rengeteg tényező befolyásolhatja, például a szívgyógyszerek szedése is. Nem javasoltak semmi egyéb lépést a jövőre tekintve. A háziorvosom nemrég újabb laborvizsgálata küldött. A TSH értékem: 4.90 MIU/ml lett. Szeretném az Ön véleményét is kikérni, hogy ez megfelelő értéknek tekinthető-e? Szükséges, hogy tényleg további vizsgálatoknak vessem alá magamat? Nagyon köszönöm a segítségét!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a TSH témában

        Tisztelt kérdező! Az ön életkorához ez valóban magasabb érték a kívánatosnál. Érdemes lenne az okát kideríteni, hogy annak megfelelően lehessen kezelni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2017. augusztus 01., 16:53; Megválaszolva: 2017. augusztus 03., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: