• Terhesség-TSH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő, 22 hetes terhes vagyok, eddig endokrinológiai betegségek nélkül. a 20. héten vett laboreredményeken TSH 0.55(ref 0.55-4.78) T4 13.72 (ref 11.5-22.7). Védőnőm rögtön endokrinológushoz küldeni, nőgyógyászom nem mondott rá semmit, a helyi kórházban egy endokrinológus doktornő telefonban azt mondta ez rendben van, nincs teendő. Szeretnék még egy véleményt kikérni. Ön szerint keressek fel egy szakorvost vagy rendben van az eredményem?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegségek témában

        Tisztelt kérdező! Az endokrinológus véleményét osztom. Ne aggódjon. Nincs teendő jelen eredményei alapján.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2017. június 07., 13:36; Megválaszolva: 2017. június 12., 21:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó