• pánik betegseg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni hogy pánik roham vagy pánik betegség produkálhat vércukor leesést?Régen/20éve/volt pánik betegségem.Mostanában nagyon sokszor leesik a cukrom.3alá.2 még 1,1et is mértem!Tobb mérovel is ugyananyit!Nagyon rosszul voltam!Hiába ettem hamar visszaeesik!Az éhgyomri mindig jo.És sohasem magas csak leesik.Sokszor mostanában.Mikkor régen volt a pánik betegsegem ilyen brutál rosszullétem nem volt!És nem is mind ilyenek.Endrokinol.és diabetesre megyek de addig szeretném rzt megtudni

        Dr. Rakk Erika válasza a alacsony vércukorszint témában

        Kedves Kérdező! Ez nem pánikbetegség. Ahogy ön is érzi, most másképp van rosszul. Ki kell vizsgálni. Ezek szerint már van időpontja szakrendelésekre.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, belgyógyász, endokrinológus

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2017. április 14., 16:19; Megválaszolva: 2017. április 19., 22:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: