• anti-thyroglobulin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Vérvételen voltam a saját megnyugtatásom érdekében inzulinrezisztencia szint megállapítására. Eredményem: 0 perces glükóz 5,8 (3,3-6,0) 120 perces 6,3 0 perces inzulin 7,1 (2,6-17) 120 perces 58,4 uU/ML Anti-Thyroglobulin 42,00IU/ml (kisebb mint 4,11) Szeretném megkérdezni, hogy nyugodt lehetek-e vagy mit tanácsol hova forduljak, mert én is látok nem megfelelő eredményt. Köszönettel: Mária

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegségek témában

        Tisztelt kérdező! Az inzulin értékekkel nincs gond. Egy kicsit oda kell figyelnie az étrendjére, kerülje a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, és kezdjen el sportolni! Az Anti-Tg szintje kicsit emelkedett, ami hajlamosít a pajzsmirigy működési zavarának kialakulására. Érdemes a pajzsmirigy funkciót laborvizsgálatokkal követni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2017. február 06., 13:53; Megválaszolva: 2017. március 06., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: