• Meforal hatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Már lassan egy hónapja szedem a Meforal 1000 mg-ot szakorvosi ajánlással napi 2x1 szemet. Első héten 2x felet kellett szednem, és utána kellett megemelnem a 2x1-re az adagot. A hasmenésem nem volt vészes, bár nem múlt el teljesen, néha van, máskor nincs. Viszont amint megemeltem az adagot elkezdtem nagyon rosszul érezni magam, szédültem, remegtem, sokszor volt hányingerem, leginkább a reggeli adag bevétele után egy-két órával, és két alkalommal hánytam is, ezután visszaálltam reggel fél adagra, de szeretném az orvosi ajánlat alapján napi 2x1 szemet szedni. Hogy kerülhetem el az erős hányingert/hányást? Hozzászokik majd a szervezetem, vagy a szedés ideje alatt végig erre kell számítanom? Szedhetek hozzá valami hányingert, hányást csökkentő készítményt, pl B6 vitamint? Tisztelettel, Pusztai Anikó

        Dr. Fáklya Mónika válasza a Meforal, hányás témában

        Tisztelt kérdező! Inkább azt javaslom, hogy beszélje meg orvosával az adagot újra, hogy valóban van-e szüksége erre a nagy adagra.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. december 17., 15:00; Megválaszolva: 2011. december 20., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: