• Pajzsmirigy ciszta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr, Doktornő! Közel 9 éve szedek L-thyroxin 50-es gyógyszert pajzsmirigy alulműködésre. Kezdetben 1,5 szemet, de mostanra lecsökkent 1/4-re! A múlt heti nyaki UH vizsgálatom eredményén ezt olvastam: A jobb lebeny mediális polusában három, egyenként 3mm-es apró belső echot is tartalmazó cysticus göb detectálható. Bal lebenyben két hasonló qualitású képlet ábrázolódik. vélemény: Struma gland.thyr.lobi l.i.susp A labor eredményem tökéletes, a tsh-m 3 körül szokott lenni! Ön mit javasolna a leírtakra? Előre is köszönettel:

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajszmirigy struma témában

        Tisztelt kérdező! A szükséges hormonpótláson kívül nincsen teendő jelenleg.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. december 12., 14:42; Megválaszolva: 2011. december 13., 21:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó