• Inzulinrezisztencia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Batát szeretnénk, és ezért voltam egy részletesebb vérvételen. Szeretném megkérdezni, hogy valóban a fenti betegségem van-e? (IR) Vércukor: -éhgyomri 4,3 mmol/l -60 perces: 5,6 mmol/l -120 perces: 4,9 mmol/l Inzulin : -éhgy: 11,7 -60 perc: 85,6 -120 perc: 50,2 Erre az orvos Meforal 850 mg. 2x1 javasol. Ön szerint itt tényleg ilyen nagy a baj??

        Dr. Fáklya Mónika válasza a inzulinrezisztencia témában

        Tisztelt kérdező! Nem tudom, hogy mik a tünetei, milyen a súlya, mennyire rendszeres a mensese. A meforál javaslatát ezen tünetek összessége is befolyásolhatta, mivel önmagában ezek az értékek nem mutatnak jelentős eltérést.Diabetológus, vagy endokrinológus felkeresése hasznos lehet, hogy komplex vizsgálat alapján tehesse fel ezt a kérdést szakembernek.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. december 09., 12:52; Megválaszolva: 2011. december 13., 21:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó