• Pajzsmirigy alulműködés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Vérvizsgálatot végeztetett a háziorvosom,mert diéta és rendszeres mozgás ellenére 3-4 hónapon belül 10! kg -t híztam valamint folyamatosan fáradt és dekoncentrált vagyok.A fő ok pedig hogy orvoshoz mentem ezeken kívül,hogy nagyon sok hajam kihullott és ami még maradt az nagyon "halott" tapintású. A véreredményem a következő lett: THS:11,69 mIU/l T3:3,29pq/ml T4:0,71ng/dl. Mennyire nagy a baj?Várható javulás a gyógyszeres kezelésre a hajam illetve testsúlyom/ált.állapotomban?Az orvos által felírt gyógyszer Thyrex napi fél tabletta. Válaszát előre is köszönöm! Andrea

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Kedves Kérdező! Már komoly tüneteket okozó pajzsmirigy alulműködésről van szó, ezt feltétlenül kezelni kell. A pajzsmirigy alulműködés a hormon pótlásával jól kezelhető, emiatt ne aggódjon, tünetmentessé tehető. Az, hogy mennyire hamar sikerül a pajzsmirigy funkcióját rendezni, egyedileg változó, ezt előre megjósolni pontosan nem lehet, kövesse orvosa utasításait!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 17., 13:04; Megválaszolva: 2011. november 19., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: