• Vért hányt az anyukám, nem tudom mit tegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó Napot! Anyukám kicsit ittas állapotban jött haza (nem ivott sokat) és az ablakom redőnye nyitva volt. Biciklivel kanyarodott be és olyan erővel nekicsapódott a fél arcával és a nyakával, hogy a redőnyöm vas része eltört.. Képzelheti, hogy megijedtem. Kiszaladtam bejöttünk és vérzett a szája pici seb lett rajta.. (A nyakát kb 3 hónapja műtötték volt benne 1-2 jóindulatú daganat, kiszedték a pajzsmirigyét.. ) Az ütés után negyed - fél óra múlva elment hányni.. Az alkoholt nem bírja ritkán iszik akkor is keveset de mindig szokott hányni ... De most a hányása véres volt!!! Én orvost akartam hívni de nem engedte.. Kihányta magát lefürdött és lefeküdt aludni.. Én viszont nem tudom, hogy mit tegyek ? Orvost nem enged hívni én meg nagyon aggódom érte.... Külső sérülés csak az ajka felett van egy kis karcolás, meg a nyakán van pár duzzanat és piros a fél feje, és panaszkodott, hogy nagyon fáj , olyan mintha kiesett volna a foga, a nyakát fürdés közben alig bírta megmosni, mert annyira fáj.... El kellene menni orvoshoz ? Vagy csak megrepedhetett egy ér és másnapra elmúlik ? Sürgős válaszát várom.. Szép Napot!

        WEBBeteg szakértő válasza a vérhányás témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg a lenyelt vért hányta ki. Borogassa az arcát és nyakát. Amennyiben nincs javulás keressék fel háziorvosukat. A leírás alapján az arccsont sérülését nem lehet kizárni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 29., 22:27; Megválaszolva: 2011. október 30., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: