• Máj eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Vérvizsgálaton voltam és az eredményeim nem lettek jók: GOT 120,GPT227,GGT528,Alkalikus foszfatáz 1022. Semmilyen gyógyszert nem szedek, viszont két hónapja elkezdtem szedni egy Beauty Breast nevű táplálék kiegészítőt, amit a mellek feszessé tételére szedtem. Lekértem az összetevőit a gyártótól: Beauty Breast tabletta: Hatóanyagok: Trigonella mag 90 mg, tökmagpor 55 mg, édeskömény 54 mg, tirozin 45 mg, jamszgyökér 32 mg, barnamoszat 30 mg, Damiana 17 mg, angyalkagyökér 15 mg, Avena sativa 14 mg, Carduus 13 mg, komló 10 mg, Aszkorbinsav 30 mg E Vitamin 5 mg Niacinamid 9 mg Calcium D Pantothenat 3 mg B6 Vitamin 1 mg B2 Vitamin 0,8 mg B1 Vitamin 0,7 mg Folsav 100 mg B12 Vitamin 0,5 m Biotin 0,075 mg Kérdésem az lenne ennek alapján ez a szer okozhatott e ilyen mértékű máj károsodást.? Válaszát nagyon várom, melyet előre köszönök! Tisztelettel:Sz.Kati

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májkárosodás témában

        Kedves Kati! Azonnal hagyja abba a szer szedését, valóban okozhat májkárosodást!Forduljon hepatológushoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 28., 16:23; Megválaszolva: 2011. október 29., 17:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: