• Epebetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 3 éve műtöttek epekő miatt. Azóta minden rendben volt, egészen ez év márciusáig. Amikor is három napig folyamatosan epét hánytam, semmi nem maradt meg bennem. Még egy korty víz se! Ez a jelenség azóta szinte minden hónapban megismétlődik. Fáj a gyomrom, és hányok. Voltam vérvételen és hasi ultrahangon is, de minden eredményem negatív lett. Mi lehet a problémám?Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a epés panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A reflux a legvalószínűbb ok. Keressen fel gasztroenterológiai szakrendelést, gyomortükrözés szükséges. Addig is kerülje a fűszeres ételeket, szénsavas italokat. Alkohol- és dohányzási tilalom. Naponta egyen 5 alkalommal és mozogjon minden nap legalább fél órát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. október 27., 09:32; Megválaszolva: 2011. október 28., 17:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: