• Intenzív bélmozgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az utóbbi hónapokban, főleg estefelé, lefekvéskor többnyire fájdalom mentes, nagyon intenzív bélmozgás észlelek.Szelek is távoznak. Székletem rendben (1-2-3) naponta.A teltség érzés is jellemző volt, de amióta nem fogyasztok tejet, a gyomorban észlelt teltségérzés megszűnt.A gyümölcsfogyasztást,ami felfújhatna nagyon kerülöm. Régebben is voltak felfújódási panaszaim, de az ultrahang vizsgálat epekövet nem állapított meg. Kérem szíves válaszát. Köszönettel Horváth Antalné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a emésztőszervi betegség témában

        Kedves Kérdező! Kerülje a továbbiakban a puffasztó zöldségeket és a fehér lisztet is. Fogyasszon bőven folyadékot, mozogjon, alkalmazzon probiotikus kúrát. Ha továbbra is panaszos, keressen el gasztroenterológiai szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 24., 14:38; Megválaszolva: 2011. október 25., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: