• Colitisben Detralex szedhető ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nő, Úr ! Colitisem van, és sajnos az aranyér is egy ideje gondot okoz. A székletem rendben van. Enyhe visszér problémám is van. Érdeklődni szeretnék, hogy az aranyér, visszér bajra szedhetem-e a Detralex-et ?Nem okozhat hasmenést ?Vagy mit ajánlatos ebben az esetben ? Nagyon szépen köszönöm a megtisztelő választ ! Tisztelettel : Kovácsné

        Dr. Plósz János válasza a colitis témában

        Igen, a Detralex nyugodtan szedhető colitis mellett is. Visszeres probléma esetén helyileg a szelídgesztenye krém illetve kompressziós harisnya viselése segíthet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. október 18., 13:30; Megválaszolva: 2011. október 19., 11:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: