• Vasraktározás idült formája

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr Kónya Judit főorvosnőnek szól kérdésem. Olvastam a vasmérgezésről szóló cikkét és kétségbeejtő, hogy bár genetikus eredetű nálam, 10 éve diagnosztizálták a diétán kívül más kezelést vagy gyógyszert - DEFEROXAMINT - nem ajánlottak....A súlyos szövődmények megjelentek, sovány, gyenge fáradt vagyok, intenzív hasi fájdalmakkal, székrekedéssel, hasnyálmirigy gyulladással, - Lehet-e még enyhíteni kezeléssel, gyógyszerrel, hova fordulhatnék segítségért? Nagyon hálás lennék, mert nem tudok így élni már...Köszönettel várom válaszát dr. Tóth Sarolta , - nyugdíjas tanár

        Dr. Plósz János válasza a vasraktározási zavar témában

        Részletes vizsgálatot illetve kezelést nagy haematológiai centrumokban kaphat (ezek elsősorban egyetemi centrumokban talál, Budapest, Debrecen, Pécs, Szeged).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. október 12., 09:54; Megválaszolva: 2011. október 14., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: