• Betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Puffad a hasam , hidegráz gyengeség, szédülök,fülzúgás, hányinger.Milyen betegségre utal, hová kérjek beutalót? Legyen szives drnő megirni! Évek óta tart. Erika

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rosszullét témában

        Kedves Erika! Emésztőszervi probléma, fertőzés, keringési okok is állhatnak a háttérben, lehet, hogy akár több különböző okra is vissza lehet vezetni a panaszokat. Javaslom, hogy a háziorvosánál legyen alapos vizsgálat, a kórtörténet kikérdezése, mert csak néhány tünet alapján még nem lehet teljes képet kapni a betegségről, nem is biztos, hogy szakorvosi ellátásra van szüksége, elsőként a háziorvos segítségét kell kérnie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 11., 15:16; Megválaszolva: 2011. október 12., 11:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: