• s.o.s

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/NŐ! Szerdán vastagbéltükrözésem lesz, és e célból a gasztroenterológus a tükrözés elötti napon hashajtást "irt elő". Viszont meg van állapítva, hogy vastagbélgyulladásom, illetve vékonybélgyulladásom is volt ( időszakosan visszatérő). Minden hashajtó gyógyszeren rajta van, hogy Tilos bélgyulladásnál alkalmazni ezeket a gyógyszereket. Kérdésem: Milyen olyan módszer van TERMÉSZETES hashajtásra???ugyanis nem kockáztatok, avval, hogy lesz e bajom vagy sem., ha beveszem azt a gyógyszert, amin rajta van, hogy tilos alkalmazni ilyen esetben. Üdvözlettel: N.A

        Dr. Plósz János válasza a vastagbéltükrözés témában

        A tiltás rendszeres alkalmazásról szól, az egyszeri, vizsgálat előtti előkészítés nem ide tartozik. Nyugodtan használja a vizsgálat előtti napon.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. október 10., 07:52; Megválaszolva: 2011. október 11., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: