• Hasszúrás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több hete szúr, nyom a hasam és köldököm körül is. Legutóbbi mensim megjött időben, csak sokkal kevesebb volt. Elmentem nőgyógyászhoz, megvizsgált, minden negatív (vizelet is, igaz uh-t nem csinált). Mi lehet az oka?

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünete nem specifikus egyetlen gyomor-bél rendszeri betegségre sem. A leggyakoribb ok a gyomor-bél rendszer funkcionális zavara. Javaslom, hogy kerülje az egyszerű szénhidrátot, szénsavas italokat. Alkalmazzon probiotikus kúrát és minden nap mozogjon legalább fél órát. Amennyiben a fenti változtatások mellett sem lesz panaszmentes első lépésben keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. szeptember 29., 19:48; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: