• IBS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Nő/Úr. 34 éves férfi vagyok, már pár éve szenvedek hasmenéssel ami megkeseríti az életem. 4 éve elvégeztek rajtam minden féle vizsgálatot amit csak kellett, az eredmények mind egytől egyig jók voltak semmi eltérést sem mutattak. Azóta is tart a hasmenés, azt mondták ezzel együtt kell élnem mert ez az a bizonyos IBS szindróma. Tüneti kezelésre immodiomot és széntabletát, normaflort szedek. Milyen gyógyszert milyen gyógymódot tudna nekem ajánlani, ami segíthetne még jobbá tenni ezt a kellemetlen érzést. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Zsolt

        Dr. Csuth Ágnes válasza a irritábilis bél szindróma témában

        Kedves Kérdező! Étkezési naplót vezessen, ebből kiszűrhetőek a panaszt okozó ételek, illetve csökkentse a stresszt, végezzen relaxációs gyakorlatokat, mert az IBS tulajdonképpen pszichoszomatikus kórkép.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 14:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: