• Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        7éve elég magas volt a májemzinem,de regenedálodott,még alkohol probléma miatt,érdeklödnék azota csak pár hétvégén iszom csak,hétköznap semmit,okozhat ez májkárosodást,illetve problémát??köszönettel várom válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a májkárosodás témában

        Kedves Kérdező! A májkárosodás mértéke és lehetősége attól is függ, hogy hétvégén milyen alkoholos italt és milyen mennyiségben fogyaszt, emellett pedig egyéni alkati tényezők is hozzájárulnak. Ha már volt egyszer enzimeltérés alkoholfogyasztás miatt,óvatosságra intem!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 17:19; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: