• Széklet szorulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő!Folyamatos szorulásom van sötét és világos széklet színe egy székelésnél lehet a depresszióra írt gyógyszertől és egy úgy nevezett Apo- Famoditintől? Amikor beveszem ezt a gyógyszert sok idő mire hat akkor se érzem hogy teljesen jól lennék mitől van ez! (Égő érzés a gyomorba mintha marná valami,37 fok a "láz" végtagokba gyengeség! )Nemrég húztak két fogam és az egyik az két napig vérzett mire egy másik fogorvos kipucolta mert benn maradt tömés darabkák azóta vannak panaszaim ami itt leírtam! Kaptam antibiotikumot ( lehet ezt nem is kellett volna csak a háziorvos felírta)! Amit meg a fogorvos írt Doxiciclin az kiüt allergiás reakció van mindjárt a bevétele után ez mitől lehet! Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Plósz János válasza a székrekedés témában

        A gyógyszerallergia veleszületett és környezeti tényezők összjátéka, szokatlan immunológiai reakció a gyógyszerre. Az antibiotiuk kezelés károsíthatta a bélflórát valamint okozhat gyomorpanaszokat is, ezért javaslom, használjon pre- és probiotikumot (Progastro825) valamint erősebb savcsökkentőt (Controloc Control)


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 09:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: