• Crohn betegség: átjukadhat a bél fala?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Egy hete súlyos hasi fájdalmaim vannak, voltunk már ügyeleten is. Míg hétfőn csak a köldök alatti rész fájt, tegnapra viszont övszerű fájdalommá alakult és az egész hasam fájt., pedig már egy antibiotikum kúrán is túl vagyok.2éve Chron betegséget diagnosztizáltak és most a Cifloxin kezelés után sem lett jobb, sőt még rosszabb lett. Az ultrahang és a vérkép szerint semmi bajom nincs, de akkor miért van az, hogy még mindig nagyon fáj? Kell-e esetleg attól tartanom, hogy átlyukad a bél fala? Vagy esetleg idegi eredetű probléma áll fenn? Köszönettel:Melinda

        Dr. Szigeti Nóra válasza a crohn témában

        Kedves Kérdező! Azt javasolom, hogy keresse fel a Crohn-betegségét kezelő gasztroenterológusát. Elképzelhető, hogy abban az időpontban nem mutakoztak laboreltérések, amikor az ügyeleten járt, de azóta lehet más a kép.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. szeptember 17., 15:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: