• Bélproblema

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt orvosszakerto! 43 eves vagyok,10 hete hasfajdalommal kuzdok,ami kezdetben a balodali agyeknal ereztem,majd mar jobboldalon is,es derek alatt is.Neha ejjel arra ebredek,hogy hanyingerem van,viszont szinte minden ejszaka van hasfajdalmam ami lehuzodik sokszor a combomba is..Nappal is elofordul a hasfajdalom,de jobban viselem.Szekletem napi 2-szer van,egy kicsit lazabb jellegu,mint elotte.A szine egyhen zoldes,vilagos barna.A hasam 2-3 hete teljesen fel van puffadva,neha kemenyebb is,nem tudom hordani a nadragjaimat miatta.. Voltam nogyogyasznal,minden rendben,voltam hasi ultrahangon,minden jo. Mit kell tennem?Nem tudok zavartalanul aludni,ez miatt a nappalaim is zavartak. Elore is koszonom,

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Részletes gasztroenterológiai kivizsgálás javasolt, feltétlenül kérjen beutalót egy szakrendelésre, addig is probiotikus kúra, gyomorkímélő étrend, puffasztó ételek kerülése, bő folyadék javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 16., 03:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 09:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: