• Gyomorbántalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Eves utan rogton nagyon faj a gyomor szajam de annyira hogy alig tudok mozogni.Voltam mar tukrozesen nem talaltak semmit, voltam UH vizsgalaton is ott sem semmi, megis faj a gyomrom.ha ulok es nyomul a hasam akkor a jobb bordam alatt is faj.mindentol faj a gyomrom egyedul a piritos kenyertol nem.az erdekes az hogy rogton ahogy ettem mar faj.neha eg is.voltam helicobakterium teszten is az is negativ.tehat orvosilag semmi bajom megis nagyon faj roszul vagyok. . nincs savas felbofogesem sem, csak faj a gyomorszaj. mi tevo legyek?csak emesztogyogyszerrel mulik a fajdalom, savkozombosito gyogyszertol nem.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a gyomorfájás evés után témában

        Kedves Kérdező! Amennyiben a gyomorürülést segítő gyógyszer hatásos, de a savtermelést csökkentők nem, elképzelhető, hogy csökkent a gyomor-bélrendszer motilitása, ilyenkor pl. 3x10 mg domperidon hatásos lehet.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. szeptember 14., 14:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 08:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: