• Szúrodás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.No/Ur! Idoszakonkent, par napig szurodasokat szoktam erezni a vegbelben.A szekletemmel nincsen gond, nem veres, teljesen normalis, es wczeskor sem erzek fajdalmat.Megis mintha mindig egy bizonyos reszen ereznem jobban a szurodast, ami nem fugg ossze sem ulessel, sem mozgassal...csak neha neha jon megy a fajdalom.Valamint vegbelviszketesem is van.Szeklettenyesztest kertem, amit negativ lett.Ezutan gomba elleni kremmel probalkoztam, amire a viszketes lenyegesen javult, de belul nem tudom mitol fajhat, lehet ez valami gomba?Meg csak 22 eves vagyok(lany), sulyosabb dolgokra gondolni sem merek.Ilyen esetben hova kell fordulni, proktologiara?Meg megemlitenem hogy most eppen menstruaciom is van..nem tudom lehet e osszefugges a 2 kozott. Valaszat koszonom.

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbél szúró fájdalma témában

        Kedves Hölgyem! Valószínűleg vagy végbélrepedése, vagy végbélgyulladása van, egy jó szakember, proktológus majd megmondja, rendbe teszi. Üdv: dr. Bánfalvi Péter


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 14:20; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: