• Gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Eves utan rogton nagyon faj a gyomor szajam de annyira hogy alig tudok mozogni.Voltam mar tukrozesen nem talaltak semmit, voltam UH vizsgalaton is ott sem semmi, megis faj a gyomrom.ha ulok es nyomul a hasam akkor a jobb bordam alatt is faj.mindentol faj a gyomrom egyedul a piritos kenyertol nem.az erdekes az hogy rogton ahogy ettem mar faj.neha eg is.mi lehet a gond mit csinaljak.ja es voltam helicobakterium teszten is az is negativ.tehat orvosilag semmi bajom megis nagyon faj roszul vagyok. mit tegyek mert mar nagyon elvagyok csuggedve.

        Dr. Szigeti Nóra válasza a gyomorfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Elsőként ún. protonpumpagátló gyógyszer kipróbálását javasolom gyomorsavcsökkentésre, amit a háziorvosa tud felírni receptre.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. szeptember 13., 07:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: