• Reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép jó napot kívánok! Boda Zsolt vagyok. Azt szeretném kérdezni hogy a gyomorsav miat felelős helico baktérium,el kaphato e embertöl.Köszönöm szépen válaszukat.

        Dr. Veress Dóra válasza a Helicobacter pylori témában

        Kedves Kérdező! A Helicobacter pylori száj-száj, vagy ürülék-száj kontaktussal terjed, és így kapható el másoktól.


        Kérdés: 2011. szeptember 12., 19:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 22:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: