• Köldök feletti szúró fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy pár napja a köldököm felett szúró fájdalom jelentkezett, mikor lehajoltam vagy felkeltem az ágyból! Nem tudom ennek mi lehet az oka? Megemlíteném, hogy 3 hónapja diétázom, és mozgok is mindennap! Ez a fájdalom hirtelen jelentkezett eddig semmi probléma nem volt! Várom válaszát! Köszönettel: V.Zsuzsa

        Dr. Szigeti Nóra válasza a köldök feletti fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Pár napja tartó ilyen jellegű panasz esetén nem kell aggódnia, vagy betegségre gondolni. Ha a panasz huzamosabb ideig nem szűnik, forduljon háziorvosához laborvizsgálat és hasi UH céljából, de az is lehet, hogy túlzott gyomorsav képződés okozza a panaszokat.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 13:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 08:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: