• izomrángás a méh-nél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! 22 éves vagyok, pár napja azt tapasztaltam, hogy ülő helyzetbe gyakran a méhem helyén pár másodpercig tartó izomrángást érzek, amely több perces szünetekkel ismételten jelentkezik. Ezt kiválthatja stressz? Vagy érdemes orvoshoz fordulnom? Köszönöm válaszát! Tisztelettel: M.Sz.

        Dr. Veress Dóra válasza a izomrángás témában

        Kedves Kérdező! Legelőször is azt kellene végiggondolnia, hogy a hasfali izmok rángatózását érzi, vagy belül, a méhnél tapasztalja ezeket a mozgásokat. Az előbbi esetben kalcium-, magnéziumhiány okozhatja, utóbbi esetben a bélmozgásokat vagy egy kisbaba mozgásait érezheti. A stressz nem okoz tipikusan ilyen tüneteket.


        Kérdés: 2011. szeptember 08., 07:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 00:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: