• Tüneteimet a stressz okozná?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím! Egyre gyakrabban jelentkező gyomorfájásommal kapcsolatban szeretném kérdésemet feltenni. Régebben ritkábban , de sajnos mostanában szinte napi rendszerességgel fordul elő, ilyenkor összekuporodom, vagy épp úgy érzem mintha gyomrom egy labdaként pattogna a hasamban, és utána szinte perceken belül hasmenéssel végződik a dolog. Ezalatt hol a hideg ráz , hol pedig lever a víz. Nem tudom mi lehet az oka. A gyomorsavam tudom hogy sok , de már több tíz éve nem iszom szénsavas dolgokat. Talán a stressz az oka, vagy valami egész más?

        WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás témában

        Kedves Kérdező! Lehet a stressz is oka az ilyen panaszoknak, de a kérdés inkább az, hogy mi a probléma. Javaslom, hogy forduljon orvoshoz, hasi UH és gyomortükrözés kiderítheti az okot.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. szeptember 04., 20:16; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 09:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: