• Véres széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        két hete szültem,székletem csak rá hét napra volt, egy kisebb szüléshez hasonlitottak a fájdalmaim. jelenleg harmadszor volt székletem, de a hasam rettenetesen fáj közben. jelenleg úgy állapitottam meg, hogy a széklettel jött a vér. a dr. nő szerint mi okozhatja. válaszát előre is köszönöm. tisztelettel. Anna

        Dr. Veress Dóra válasza a aranyér témában

        Kedves Anna! A terhesség és a szülés közbeni erőlködés hajlamosít az aranyérre. Ha valóban a széklete véres, akkor feltételezhetően Ön is ettől szenved. Javaslom, hogy táplálkozzon rostdúsan, fogyasszon sok folyadékot, mindezzel próbálja puhítani a székletét. A helyi tünetek enyhítésére javaslom a Mastu S kenőcsöt. Ha panaszai nem szűnnek, akkor keressen fel egy proktológust.


        Kérdés: 2011. szeptember 02., 20:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 23:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: