• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Önöket!Pár napja írtam önöknek,de most ismét kérdésem lenne.Teljesen kétségbe vagyok esve,tudom,hogy a sok idegeskedés nem tesz jót...de nemtudok másra gondolni.El mentem a háziorvosomhoz,elmondtam mindent,mik is történtek,végbélberepedés,mindent.Azt is hogy eddig Detralex szedésére már másnapra elmúlt minden tünet,most nem javul,vér alig van a nyálkában,de a széklet előtt mindig ürül egy kicsi.Már nem fáj a végbelem környéke,de ez a nyálkás dolog aggaszt.Házi orvosom rögtön rávágta,hogy műteni kell,na innentől kezdve minden megszűnt,teljesen megijedtem,hisz keresztapámnak folyt a vér végbélberepedéskor,és Mastu kenőcsre el is múlt,2 éve semmi panasza.Önök szerint is műtét szükséges?Tudom így látatlanban nehéz,de várom megnyugtató szavaikat.Proktológus akkor látott amikor minden rendben volt,a berepedés helye látszott csak,be volt gyógyulva.Iskola kezdetével újra a sok ülés,semmit tevés következik..megpróbálok kispárnán ülni,esténként mozogni,használok kenőcsöket,mastu,posterizan,más tünetem nincs,csak a nyálkás széklet,Most a mukofalkot is abbahagyom,hisz naponta többször ülök a mellékhelységben,olyan érzés mint amikor nagy kemény széklet lesz,közben csak egy csepp nyálka,orvosom szerint meghajtott a mukofalk,laevolakkal próbálkozzak,rendezzem a székletemet,a detralexet pedig szedjem napi 2x2-t. Nagyon várom a válaszukat!Bence

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbélrepedés témában

        Kedves Bence! A nyák a gyulladás jele, nem hinném, hogy minden gyulladást műteni kellene. Vizsgálják ki, ki fog derülni az alapprobléma, és azt kell meggyógyítani.


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 20:10; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: