• Májbetegség, hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4 hónapja tartó hasmenésem van. 1,5 évig Volina fogamzásgátlót szedtem. 1 hónapja Silegont szedek. Laboreredményem: GPT: 114, GGT: 292, Alkalikus foszfatase: 503, hemoglobin: 11,5, lymphocyta:35,1, MID: 0,2, vérsejtsüllyedés: 22. Az ultrahangos vizsgálat semmi eltérést nem mutatott, a mikrobiológiai lelet sem mutatott ki semmit. Kérdésem az lenne, hogy Ön szerint milyen betegség állhat a háttérben, illetve mi lenne a megoldás, esetleg érdemes-e diétázni? Köszönettel.

        Dr. Boros Miklós válasza a májbetegség témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépésben hagyjon el minden gyógyszert, alkohol- és dohányzási tilalom. Legyen májkímélő étrend. 6-8 hét múlva le kell ellenőrizni a májfunkciót. Amennyiben nincs javulás legyen egy belgyógyászati szakvizsgálat. Alkalmazzon probiotikus kúrát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 24., 16:56; Megválaszolva: 2011. augusztus 26., 08:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: