• Epeút?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktonő, ill. Doktor úr! Decemberben epekő elakadás miatt ERCP-t végeztek, metszést az epevezetékemen, ha jól tudom. Azóta 3x volt 1 hétig nagyon magas lázam, a véprvizsgálat nagyon magas baktériumszintet is megállapított. Kérdésem: lehet, hogy a vágás fertőződött el? Hogy tudhatnám ezt meg? Tisztelettel.

        Dr. Plósz János válasza a ERCP témában

        Az ERCP során végzett vágás néhány napon belül gyógyul, így a láz oka ez nem lehet, azonban epeuti hegesedés vagy visszamaradó kő okozta epepangás és fertőzés vagy tályog megjelenése okozhat ilyet.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 22:16; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 16:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: