• MI lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/ Doktornő! Kb. 4 hete volt aranyerem, de rendesen elmúlt. Most egy hete megjelent egy kis bőrdudor (mint, mikor fogóval véletlenül összecsípjük a bőrünket) a végbélnyílás és a herezacskó közötti területen. Szinte alig látszik. Teljesen bőrszínű. Viszont, ha hozzáérek, vagy megfeszül (pl. egy guggolásnál) csípő, kicsit égető fájdalmat érzek. Lehet-e így látatlanba tudni, hogy mi ez? Mit lehet rá használni? Menjek el már most orvoshoz, vagy várjak még egy kicsit, hátha elmúlik? Egyáltalán komoly lehet? Válaszukat előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a aranyér témában

        Tisztelt Kérdező! Gyulladásos eredetű lehet. Minden nap vegyen kamillás ülőfürdőt és kerülje a helyi irritációt. Kenje gyulladáscsökkentő krémmel és amennyiben fájdalmas lesz vagy nőne keresse fel háziorvosát, fizikális vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 13:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 15:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: